Tihanyi kulturális élet - Örökség Műhely kerekasztal-beszélgetés

Az Örökség Kultúrpolitikai Intézet Örökség Műhely elnevezésű beszélgetés sorozatának következő állomásán a tihanyi kulturális életet járjuk körül. Kerekasztal-beszélgetésünkre október 11-én (kedd) délután 14 órától a felújított Magtár épületében kerül sor. (Tihany, Mádl Ferenc tér 1-2, 8237)

Intézetünk kiemelt feladatának tekinti a kulturális turizmusban jeleskedő, folyamatosan fejlődő települések terveinek, programjainak és színvonalas eseményeinek bemutatását. Ennek jegyében az Örökség Kultúrpolitikai Intézet a Velencei-tó térsége után, (Velencei-tavi kulturális élet, Hazáért Körút) most a tihanyi félsziget sokrétű s egyedülálló kultúrpalettáját mutatja be a közönségnek. Kerekasztal-beszélgetésünkön a tihanyi Művelődési Ház által szervezett rendezvényekről, illetve az Európa Kulturális Fővárosa 2023 programokhoz való csatlakozásról, a tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színpad nyári évadairól, s a Bencés Apátság színvonalas kiállításairól, eseményeiről mesélnek a résztvevők. Szó lesz továbbá a pandémia által sújtott időszakokról is.

Helyszín: Tihany, Magtár (Tihany, Mádl Ferenc tér 1-2, 8237)

Időpont: 2022. október 11. (kedd) délután 14.00

A Tihanyi kulturális élet című kerekasztal-beszélgetésen Rózsa Éva, a tihanyi Németh László Művelődési Ház igazgatója, Barkó Ágoston atya, tihanyi bencés szerzetes és Pataki Bence, a Levendula Színpad Kulturális Kft. ügyvezetője vesz részt a Tihany Félsziget Fejlesztési Programiroda ügyvezetője, Bendi Lajos moderálása mellett.

A nyilvános rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk, azonban a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt a részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, a részvételi szándékukat 2022. október 10. 12 óráig jelezzék az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Az Örökség Műhely rendezvénysorozat a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Eseménynaptár

Április 2023
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Kiadványok megrendelése


 

Hírlevél feliratkozás


A Magyarság Kulturális Fővárosa Program előkészítését a Miniszterelnökség támogatja.


Tájékoztató rendezvényeken készülő fényképfelvételekről és azok felhasználásáról:
Az Örökség Kultúrpolitikai Intézet tájékoztatja a rendezvényein résztvevőket, hogy az eseményeken kép- és hangfelvételeket készíthet.
A rendezvényeken részt vevők az azokon való részvétellel elfogadják és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk kép- és hangfelvétel készüljön. Tudomásul veszik, hogy a rendezvényen készült fotókat az Intézet a honlapján és közösségi média oldalain a rendezvény népszerűsítése, a rendezvényről tájékoztatás céljából felhasználhatja.
A rendezvényről készült felvételeket az Intézet jogosult átadni a rendezvény fellépőinek, szereplőinek honlapjukon és közösségi média oldalaikon történő felhasználásra.
A fényképek törlése indokolt esetben kérhető az info@oroksegintezet.hu e-mail címen.

©2023 Örökség Kultúrpolitikai Intézet, 1092 Budapest, Ferenc körút 14. | Tel.: 06 20 389 0838 | E-mail: info@oroksegintezet.hu |