Mozaik Múzeumtúra a szarvasi Cervinus Művészeti Fesztiválon!

A Kultúra.hu roadshowja július 18-án Szarvasra, a kétnapos Cervinus Művészeti Fesztiválra érkezik, ahol érdekes programokkal várja a családokat! A roadshowra készült óriás építőkocka felépítői Mozaik Múzeumtúra matricacsomagokat és gyűjtőfüzeteket kapnak ajándékba. A szeptember elsejéig meghosszabbított játékba még most is érdemes belevágni, hiszen a gyűjteményt hiánytalanul beküldők garantált ajándékokkal, Mozaik Múzeumtúra ajándékcsomaggal, valamint National Geographic előfizetéssel gazdagodnak.

A 16 elemből álló kockán 6 képet lehet kirakni, amelyek között megláthatjuk például a Mozaik Múzeumtúrában résztvevő Vasúttörténeti Park mozdonyát, vagy az Esterházy-kastélyt is. A rendezvényen a Kultúra.hu sátra ráadásul a gyerekek legnagyobb örömére a Mini Magyarország makettpark területén lesz megtalálható.

A Cervinus Művészeti Fesztivál látogatói a játékos programok mellett széles kulturális kínálatból is válogathatnak. A Szolnoki Szimfonikus Zenekar mini koncertje és a Vízi Színházban debütáló Csodaszarvas előadás után pedig, családi és gyerekprogramok várják a fesztiválozókat a Felelős Szülők Iskolája és a Kultúra.hu szervezésében. Amíg a kisebbek a Móra olvasósarokban, a kézműves foglalkoztatóban vagy a logikai játszóházban múlatják az időt, addig a nagyobbak pódiumbeszélgetést hallgathatnak meg Bukovinszky Bélával a makettkészítés művészetéről.

A fesztivál szervezői és a Kultúra.hu szerkesztősége szeretettel vár minden családot, érdeklődőt egy családi hétvégére a szarvasi Cervinus Művészeti Fesztiválra!